Alles over borsten

Borsten, iedereen heeft ze, zelfs de mannen. Want ja mannen beginnen in de buik als een vrouw en pas na tien weken wordt er testosteron aangemaakt waardoor het geslachtsdeel gemaakt kan worden. Mannen worden dus, net als vrouwen, ook ontwikkeld met borsten en hebben daarom ook melkklieren, tepels en borstweefsel. Bij de mannen groeit het alleen gelukkig niet door tot echte borsten, in de meeste gevallen dan. Sommige mannen hebben een aandoening waarbij ook het borstweefsel groeit in de loop van de tijd dat ze ouder worden.

De meest gedragen cup maat over de gehele wereld is maat B, en dat is helemaal zo slecht nog niet. 68% van de Italiaanse dames heeft namelijk een maatje B. De dames in Engeland hebben ’s werelds grootste natuurlijke borsten, meer dan de helft draagt een aardig goedgevulde D-cup. In Nederland doen we het ook niet zo slecht, we staat op de derde plaatst met de Hollandse voorgevels. Als je er van uit gaat een gemiddelde cup maat te nemen dan weegt een enkele borst ongeveer een halve kilo, welke weer ongeveer 5% van het lichaamsvet inhoud en uiteindelijk 1% van het totale lichaamsgewicht, gemiddeld!

Voor de dames kunnen borsten gelden als een teken van vrouwelijkheid, zelfverzekerd en aantrekkelijk. Maar helaas is niet iedereen goed gezegend met prachtige grote en stevige borsten. Het is ook niet altijd even handig, laten we dat vooropstellen. Maar kleine borsten is ook niet altijd even fijn. Laten we zeggen dat aan beiden zowel voor als nadelen zitten. Wanneer je kleine borsten hebt en je wil toch een aantal maatjes groter, dan kan je ervoor kiezen om verschillende middeltjes, zalfjes en pilletjes te gebruiken waarvan je niet weet of het daadwerkelijk werkt en of het niet schadelijk voor je is. Wat wel kan helpen is een borstvergroting. Let alleen wel op wanneer je een borstvergroting laten doen dat het wel bij je lichaam past. Sommige dames hebben er nog weleens een handje van om veel te groot te gaan in vergelijking met de rest van hun lichaam.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *