De politicus op TV

Misschien heb je weleens op TV een politicus gezien die werd geïnterviewd en in een relaxte houding met zijn benen over elkaar geïnteresseerd naar de vragen luisterde. Op zich niet zo bijzonder, maar is het je ook opgevallen dat je vaak, vooral bij de stijlvol geklede man, je alleen maar sok ziet en helemaal niets van het been?

Kleine details, die de totale look of stijlvolle uitstraling helemaal afmaken bij de pak dragende man. Er is uiteraard niks mis met een behaard mannelijk scheenbeen en ook absoluut niet iets waar een man zich voor hoeft te schamen of onzeker over hoeft te voelen, maar op de een of andere manier past het gewoon niet tussen die chique leren schoen en de stijlvolle pantalon.

Een stijlvolle oplossing voor de pak dragende man

Oplossing is de kniekous voor heren. De meeste mensen zijn bekend met kniekousen voor vrouwen, die vooral in de winter worden gedragen, maar men is minder bekend met de mannelijke variant van deze kniekous. Er zijn al tal van fabrikanten die vooral voor de pak dragende man een behoorlijk assortiment heren kniekousen aanbieden. Deze sok bedekt de gehele kuit en is net als de ‘gewone’ sok vaak van katoen gemaakt. Nette heren kniekousen kun je voordelig online kopen met dikke korting bij Hemdvoorhem.

Ook buiten het sportveld een goed alternatief voor de koude winterdagen

Kniekousen voor mannen kennen we eigenlijk alleen maar van het sportveld tijdens het voetballen of hockeyen en is niet iets wat we in andere situaties willen zien onder een korte broek.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-heren-kousen

Onder een pantalon wanneer je een pak draagt, is het daarentegen een absolute aanrader en daarnaast ook een prima alternatief voor onder elke andere lange broek tijdens de koudere winterdagen. Wij zouden ervoor pleitten dat elke pakken verkopende winkel dit type sok aanbiedt en aanprijst aan elke man, zodat alle mannen van Nederland met stijl in hun pak met de benen over elkaar kunnen zitten, net zoals die politicus op TV.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *