Fashion trends 2018

 

Vorige maand was het fashion week: alle trends voor het komende jaar werden geshowd onder het toeziend oog van alle fashionista’s van deze wereld. Mode is een breed begrip en het is maar net hoe je het zelf interpreteert soms, maar er was zeker een aantal trends die overduidelijk bij meerdere designers te zien was.

Van fel tot pastel

Qua kleuren waren er twee trends die eruit sprongen: felle kleuren en pasteltinten. Qua felle kleuren moet je denken aan geel, roze, blauw, groen en oranje. Dit kan op meerdere manieren worden gecombineerd. Colorblocking is weer helemaal hot, oftewel het dragen van meerdere felle kleuren die met elkaar vloeken. Maar een complete outfit in één felle kleur is ook helemaal goed. Aan de andere kant zag je juist ook veel pasteltinten. Deze zachtere en een beetje stoffige tinten werden op een romantische manier gecombineerd. Hoe dan ook, beide trends zijn zeker gaaf voor de girly girls onder ons.

 

Satijn en tule

Als we kijken naar de stoffen die veel werden gezien, dan sprongen satijn en tule er echt uit. Satijn is een geweldige stof om mee te combineren. Het zit heerlijk en het maakt een outfit gelijk stijlvol. Satijn kan overal voor worden gebruikt: van jurken tot tops. Ook helemaal hot is een satijnen pak voor vrouwen. Dit is onder andere erg gaaf voor tijdens de feestdagen dit jaar. Draag dit met een sexy hemdje of BH eronder, zonder het ordinair te maken. Ook tule deed goed mee tijdens deze fashion week. Als iets feestelijk is dan is het tule wel. Een heerlijk materiaal om mee te spelen in je outfit. Ook weer erg leuk voor de feestdagen, denk aan een tule tutu.

 

Als je haar maar goed zit

Fashion draait natuurlijk niet alleen maar om je outfit, ook je haar doet mee. Daarom hebben we ook rekening gehouden met de haartrends voor 2018. Want wat is een geweldige outfit nog waard als je haar niet goed zit? Er zijn twee trends die je erg veel ziet op het gebied van haar: natuurlijk haar en de bob. De eerste trend, natuurlijk haar, houdt in dat je haar eruitziet alsof je dit van nature zo hebt. Denk aan een middenscheiding, haar op één lengte en een peper- en zoutkleur. Ook de bob is weer helemaal hot. Je kunt hem dragen in alle mogelijke varianten, van de lob tot de nonchalante wavy bob. Twijfel je omdat je je lange lokken niet af wil knippen? Laat dan een bob knippen en overweeg hairextensions voor de dagen dat je toch lang haar wil. Mooie en betaalbare extensions vind je bij Hairextensions Voordeel.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *