Het Tshirt in wit, onmisbaar in de kast!

Een Tshirt, je kunt er maar nooit genoeg van hebben. Basic is dé trend die niet verdwijnt, de kleding die je eindelijk op allerlei manieren kunt stijlen. Bijna elke stijl bevat basic kleding. Je hebt de basic’s ook nodig, juist om wat neutraals in je outfit te houden. Je kunt simpel weg de plank nooit misslaan met basic kleding. Een mooie blauwe jeans met een Tshirt in wit en mooie hakken, deze kleding combinatie is een combinatie die iedereen mooi vind en altijd kan.

Tshirt in wit, onmisbaar

Je hebt altijd mensen die zich kunnen kleden met duizend verschillende laagjes, ook kunnen ze de meeste pintjes zo op een manier met elkaar combineren dat dit ook nog leuk is! Maar er is ook niets mis met een Tshirt in wit. Dit kun je ook geweldig combineren met een gave jack, of juist met een knalrode pantalon. Mijn kast heeft een stapel met witte tshirtjes. Je zou ook zeggen dat ze allemaal hetzelfde zijn, maar hierin heb je het mis! De een heeft een V-hals en de ander weer een ronde nek. Sommige vallen net wat wijder, de anders sluit weer nauwsluitend aan. Ook hierin kun je je stijl bepalen. Persoonlijk vind ik het mooi als de broek strak zit om het Tshirt in wit juist wat losser te laten vallen. Ook dit andersom vind ik een mooie combinatie.

Simpel of niet, het blijft mooi

Ik ben een enorme fan van het Tshirt in wit. Een basic look is nooit verkeerd, niemand zal de look afkeuren en je bent snel klaar met omkleden. Vind je het snel te saai, is de outfit heel makkelijk aan te kleding met leuke sieraden. Basic past bij basic, dus de combinaties zijn eindeloos en kleding kopen blijft leuk! Een Tshirt in wit, maar ook andere kleuren. Voor ieder wat wils!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *