Kapper

Wie houdt er nou niet van om je haar een goede verwenbeurt te geven? De kapper in Breda, iedere 2 maanden even lekker ontspannen. Je komt er niet alleen van terug met een nieuw kapsel, maar ook met de laatste roddels uit de buurt en een heerlijk ontspannen gevoel.

Je beste vriend

De kapper is je allergrootste vriend. De goede fee van iedere moderne vrouw! DE persoon die ons leven kan bepalen. Met zijn scharen en verf weten ze de mooiste kapsels te creëren. Kapsels waardoor wij ons weer als prinsessen voelen. Spiegeltje spiegeltje… Je kapper weet ook jouw haarkleur, zelfs als je dit zelf niet eens meer weet omdat je het al zo lang kleurt. Ze weten welke kleuren jou goed staan en welke kleuren je helemaal flets maken. Je kan jouw kapper dus het beste als jouw beste vriend houden!

Mijn eigen ervaring

Wanneer ik binnenloop bij mijn kapper laat ik ze uiteraard even weten dat ik er ben en krijg mijn kopje thee voorgeschoteld. Ik plof neer op een van de stoelen en begin meteen door de boekjes te bladeren, waar de kapsels in staan om ideeën te creëren. Uiteraard heb ik wel een idee hoe ik mijn haar wil laten knippen en kleuren, maar wat extra inzicht kan nooit geen kwaad. Mijn kopje thee wordt gegeven en ik kan heerlijk aan mijn uurtje prinsesje worden beginnen. Na mijn behandeling krijg ik altijd een aantal heerlijke proefmonsters mee en zelf koop ik nog even dat dure masker om mijn nieuwe kapsel nog extra lang nieuw te houden. Met de laatste benodigde tips loop ik altijd weer mooi en tevreden de deur uit.

Roddels

Mijn kapper staat in een volksbuurtje waar je ook meteen weer op van alles op de hoogte wordt gebracht. Niet alleen van de laatste roddels over de buurt, maar ook van de aankomende buurtfeestjes en van de laatste markten ben je weer helemaal op de hoogte als je er vandaan komt. Erg handig dus voor als je een keer niet weet wat je wilt gaan doen. Altijd wanneer ik van mijn kapper af kom straal ik weer. Ik voel me fris, fruitig en verzorgd. Alsof ik de hele wereld aan kan. Het helpt mijn gemoedstoestand in mijn sociale leven, maar ook in het bedrijfsleven. Want als het haar van mij goed zit, dan hoef ik me daarom geen zorgen meer te maken en kan ik me concentreren op andere (ook belangrijke) zaken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *