Natuurlijk en snel afvallen met afslankpleisters

Afslankpleisters

Iedere vrouw houdt van een smalle taille en een slanke lijn. Naast gezonde voeding en een actief beweegpatroon kunnen ook nog andere dingen helpen om een droomfiguur te bereiken. Afslankpleisters zijn ideaal voor wie snel én natuurlijk van ongewenst buikvet af wil geraken. Hier volgende enkele eigenschappen en voordelen van dergelijke pleisters:

1. 100 % natuurlijke samenstelling

Afvalpleisters bestaan uit natuurlijke ingrediënten die je helpen buikvet te verbranden. Zo zorgen bestanddelen als caffeïne en catechine voor een versneld metabolisme en dus een betere vetverbranding. Daarbij zorgen unieke zeekraal-extracten voor een continu gehydrateerde huid die er daardoor ook strakker gaat uitzien. Het effect van afslankpleisters en de aanwezigen stoffen zijn klinisch getest en helpen dus écht om ongewild buikvet te verminderen!

2. Eenvoudig te gebruiken

Afvalpleisters zijn naast heel efficiënt ook nog eens supergemakkelijk te gebruiken. Breng eerst en vooral de pleister aan op een droge, propere en haarvrije huid, zodat je navel precies in de daarvoor voorziene opening valt. Door de geringe dikte van de pleister – slechts 0,4mm – merk je niet eens dat je hem aan hebt. Houdt de pleisters 6 tot 8 uur, maximaal 4 dagen per week aan voor het beste effect. Blijf ondertussen de huid goed hydrateren door middel van een crème om uitdroging te voorkomen en voor je het weet kan je genieten van een smallere taille!

3. Extra voordelen

De pleisters zijn vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, zodat ze een natuurlijke gezonde manier van afvallen kunnen verzekeren. Daarbij werken ze op een groot oppervlak zodat al het ongewenste vet op verschillende plaatsen wegsmelt en hebben ze geen negatieve bijwerkingen. De beste afvalpleisters zijn nu te vinden op www.wezan.nl!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *