Online goedkoop haarsieraden van goud of zilver kopen

Haarsieraden zijn ideale cadeaus voor een ander, en uiteraard ook een mooi geschenk voor jezelf. Maak je niet druk over de maat, de meeste haarsieraden passen iedereen. Het zijn ideale sieraden voor zowel jonge meisjes als volwassen vrouwen, soms zijn ze vooral functioneel maar ze mogen er natuurlijk ook mooi uitzien. Hoewel je best online goedkoop haarsieraden van goud of zilver wilt kopen weet je wellicht niet precies waar je op moet letten voor je een bestelling plaatst. Daarom leggen we op deze pagina uit waar je zoal op moet letten.

Bij Ikbensieraden.nl vind je een groot assortiment aan prachtige doch goedkope haarspeldjes van goud, zilver en andere materialen. Bekijk direct de huidige collectie.

Haarsieraden goud kopen

Goedkoop goud, het lijkt tegenstrijdig. Toch kun je relatief goedkoop haarsieraden van goud kopen. Maar je moet wel enkele termen begrijpen:

  • Karaat goud: Puur goud is 24 Karaat, je zult in de winkel geen sieraden tegenkomen van puur goud. Niet alleen is goud te duur, het is ook te zacht om puur gebruikt te worden in sieraden zoals haarsieraden. Daarom worden er andere metalen toegevoegd, je kunt zien hoeveel goud er wordt gebruikt door de aanduiding. Zo heb je 18 Karaat goud en 14 Karaat goud, hoe lager het gehalte aan dit populaire edelmetaal hoe minder goud er aanwezig is.
  • Gold plated / Verguld: De meeste haarsieraden worden niet van massief goud gemaakt, het betreft een harde kern met daaroverheen een dun laagje goud. In het Engels noemen we dit gold plated, in het Nederlands noemen we dit verguld. De meeste gouden haarsieraden op Ikbensieraden.nl zijn van dit type, vandaar dat de prijzen zo goedkoop zijn.

Haarsieraden zilver kopen

Zilver is een kostbaar edelmetaal, toch is het mogelijk echt zilveren haarsieraden te kopen mits je rekening houdt met deze informatie.

  • Sterling silver: Bij zilver gaan we uit van een percentage, hierbij wordt 100% puur zilver eigenlijk nooit gebruikt omdat het net zoals goud te zacht is om te verwerken in sieraden. De meest populaire en kwalitatief hoogwaardige kwaliteit is 925 Sterling Silver, wat staat voor zilver met een zuiverheid van 92,5%. Zilveren munten zijn vaak van 90% zilver.
  • Silver plated / Verzilverd: Je kunt haarsieraden van massief zilver maken, maar dat is erg duur en je ziet uiteraard niet de kern van het sieraad. Daarom wordt er vaak een ander soort kern bedekt met een laagje zilver waarmee je hetzelfde uiterlijk krijgt, maar tegen aanzienlijk lagere kosten.

Online goedkoop haarsieraden in de webshop kopen

Omdat de meeste gouden en zilveren producten in de webshop van Ikbensieraden.nl gemaakt zijn op basis van gold plated of silver plated goud en zilver, kunnen de prijzen laag blijven. Dit zijn dus haarsieraden om te dragen, en niet investeringen die je in de kluis moet bewaren. Dat maakt shoppen voor haarsieraden van goud of zilver extra leuk natuurlijk, je kunt variëren en een mooie collectie sieraden aanleggen zonder een tweede hypotheek af te sluiten!

Mooie haarsieraden goedkoop online bestellen doe je uiteraard in de webshop van Ikbensieraden.nl, hier vindt je altijd iets leuks voor een aantrekkelijke prijs!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *