Oorbellen voor je vriend uitzoeken

De oorbel voor de man is al helemaal ingeburgerd en was altijd een aantal standaard modellen. Dit jaar niet meer, de bel voor de man mag gezien worden en hoe!

Mode

Opvallend aan de presentatie van de mode dit jaar was de opkomst van de streetwear. Hoodies, petten, sneakers en bomberjacks zijn volop te zien dit jaar en de sieraden zijn daar op afgestemd. Voor de urban outfit zijn een paar dubbele gouden oorringen meer dan geschikt, in één of beide oren.

Maar groot, groter, grootst mag ook en dan in één oor. Geïnspireerd op Mr. T, B.A. Baracus uit de tv-serie het A-team, een of meerdere grote veren in één oor. Of uit de punk: een ring of speld met daaraan een ketting. Of grote ronde hangers aan een opvallende knop.

Wie had gedacht dat Mr T fashion advies zou gaan geven in 2020!

Ingetogen

Net als voor de dames is een deel van de trend over de top. Hoe groter, gekker en veel bling, hoe beter. Maar dat is niet voor elke man geschikt. De trend voor de dagelijkse dracht lijkt dit jaar juist het tegenovergestelde te zijn: ingetogen.

Kleine ringetjes van goud, zilver of platina al dan niet afgewerkt met een kleine edelsteen. Meer dan een mag, maar liever niet.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/zilveren-ketting/

Waar een aantal jaar geleden nog de grote glimmende knop voor de man dè trend was, is dat dit jaar zeker niet. Ook de oorringen met grote aanhangsels zijn dit jaar not done. Het mag, maar dan klein en niet al te opvallend. Vooral niet teveel bling in de mannen oren in 2017. Voor voorbeelden van goede stijl, bekijk de collectie van IkBenSieraden.

Tijdloos

Voor de mannen geldt net als voor de vrouwen dat sommige sieraden tijdloos zijn. Waar bij de dames de parel bovenaan staat, is dat de standaard gouden oorring bij de man. En dat is een plus voor de mannen die nooit iets anders willen dragen, want dit jaar is dat de trend. Uitbundig grote kettingen of veren in het oor, is niet voor elke oorbel dragende man geschikt, maar de eenvoudige ring in het oor wel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *