Passen sommige sterrenbeelden echt beter bij elkaar?

Je hebt vast weleens gehoord dat sommige sterrenbeelden goed bij elkaar passen terwijl andere je juist afstoten. Zit hierin een kern van waarheid of is dit maar onzin? Op deze vraag zullen we je in dit artikel het antwoord geven.

Misschien ben je ook zo iemand die op een eerste date naar het sterrenbeeld van de ander informeert. Je bent hierin niet de enige, vooral vrouwen informeren tijdens een eerste date naar het sterrenbeeld teken van de man met wie ze op stap zijn. Wat is hier achter toch de reden? Zou het dan echt zo zijn dat het ene sterrenbeeld beter bij je past dan het andere?

Je eigen sterrenbeeld teken

Het is natuurlijk reuze interessant om te weten welke eigenschappen bij het sterrenbeeld teken van de ander horen maar op eerste plaats zal je goed moeten weten welke signalen je eigen sterrenbeeld teken verzendt. Hoe staat jou sterrenbeeld teken in vriendschappen en relaties bekend? Klopt het stereotype van jou sterrenbeeld met hoe jij jezelf ziet. Waarschijnlijk zijn er grote overeenkomsten met de stereotype eigenschappen van jou sterrenbeeld teken met hoe jij echt bent. Er zijn altijd nuances die anders zijn; gelukkig maar, anders zouden we allemaal hetzelfde zijn. De nuances worden bepaalde door het exacte tijdstip en de exacte plaats waar je geboren bent. Wil je echt een goed beeld van jezelf dan kan je daarvoor je geboortehoroscoop laten uitrekenen.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Het zijn juist de sterrenbeelden met tegenstellingen die goed bij elkaar passen. Tegenstellingen trekken elkaar vaak juist aan. De één kan de andere begeleiden bij iets waar de ander minder sterk in is en andersom. Zo vullen ze elkaar goed aan. Over het algemeen kan gesteld worden dat luchttekens goed samen gaan met aardetekens en vuurtekens met watertekens.

Wanneer is er een match in de liefde?

Voor een liefdesmatch zal je naar meerdere elementen moet kijken en niet alleen of je elkaar aanvult. Elementen waar je naar kunt kijken zijn:

  • Wat zijn de knelpunten?
  • Zijn er overeenkomsten in emotionele behoeften?
  • Zijn er overeenkomsten in de behoefte naar intimiteit en seksualiteit?
  • Hoe verloopt de onderlinge communicatie?
  • Is er een zielsverbinding?
  • Is er overeenstemming op het gebied van levensopdrachten?

De eigen behoeften zijn daarin natuurlijk leidend. Wil je een relatie vol afwisseling of ben je juist opzoek naar rust en vaste routines? Hierin zijn we allemaal verschillend en er zijn hier veel variaties op mogelijk. Een levenspartner zal wel in deze behoefte moeten passen anders zal de relatie op lange termijn gedoemd zijn om stuk te lopen.

Maar goed, genoeg achtergrond informatie, tijd om concreet te worden.

Wat past bij de ram?

De weegschaal en de boogschutter passen het beste bij de ram. De impulsieve ram zal in balans worden gebracht door de weegschaal. Een ram houdt net zoals een boogschutter van spontane acties waardoor deze twee sterrenbeeld elkaar juist kunnen versterken.

Wat past bij de stier?

De kreeft en de maagd passen het beste bij de stier. Voor een stier is stabiliteit belangrijk alsmede een rationele benadering van problemen. Dit sluit goed aan op de manier waarop de maagd in het leven staat. Als stier ben je koppig van aard, een kreeft kan hier goed mee omgaan omdat een kreeft zorgzaam en zacht van karakter is.

Wat past bij de tweelingen?

De waterman en de boogschutter passen het beste bij de tweelingen. Een waterman houdt net zoals de tweelingen van een hoge mate van zelfstandigheid. Een boogschutter vult een tweelingen mooi aan met impulsiviteit en levensenergie.

Wat past bij de kreeft?

De steenbok en de schorpioen passen het beste bij de kreeft. Een kreeft neemt net zoals de schorpioen geen blad voor de mond en gaat de confrontatie niet uit de weg. In hun communicatie zijn beide direct zodat ze altijd weten wat ze aan elkaar hebben. Een steenbok kan een kreeft helpen nieuwe dingen te ontdekken door uit de comfortzone gehaald te worden.

Wat past bij de leeuw?

De waterman en de ram passen goed bij de leeuw. Als leeuw ben je de trotse koning van het dierenrijk en verdien je alle aandacht. Een waterman is door zijn nieuwsgierigheid in staat jou de aandacht te geven die je verdient. Een ram heeft net zoals de leeuw veel zelfvertrouwen en kunnen elkaars vertrouwen versterken waardoor ze beter in hun energie komen te staan.

Wat past bij de maagd?

De vissen en de steenbok passen het beste bij de maagd. Zowel maagden als vissen hebben de eigenschap om het geluk van de ander boven het eigen geluk te stellen waardoor beide de vrijheid krijgen om zich te ontplooien. De steenbok is de ideale steun en toeverlaat voor de maagd.

Wat past bij de weegschaal?

De tweelingen en ram passen goed bij de weegschaal. Weegschalen en tweelingen hebben met elkaar gemeen dat ze op feestjes vaak in het middelpunt van de belangstelling staan en de gangmakers zijn. Een ram kan een weegschaal helpen door het impulsieve waar nodig wat af te remmen zodat het leven van de weegschaal beter in balans komt.

Wat past bij de schorpioen?

De kreeft en de waterman passen het beste bij de schorpioen. Als schorpioen heb je moeite met het uiten van je emoties en gevoelens. Een waterman is in staat je aan het praten te krijgen zodat je van je hart geen valkuil hoeft te maken. Van nature voelen schorpioen zich door kreeften aangetrokken en andersom.

Wat past bij de boogschutter?

De tweelingen en ram passen het beste bij de boogschutter. De boogschutter en de ram zijn mensen die graag de wereld willen ontdekken. Ook tweelingen zijn ondernemend en willen het liefst de wereld ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen.

Wat past bij de steenbok?

De stier en de kreeft passen perfect bij de steenbok. De steenbok en de stier zijn beide praktisch en rationeel ingesteld en ze halen het beste bij elkaar naar boven. Een kreeft weet het voor elkaar te krijgen dat de steenbok zich durft te openen en kwetsbaar durft op te stellen.

Wat past bij de waterman?

De schorpioen en de leeuw passen goed bij de waterman. De leeuw kan met zijn zelfvertrouwen de waterman goed over zichzelf laten voelen. De schorpioen is net zoals de waterman op zoek naar avontuur.

Wat past bij de vissen?

De stier en de kreeft passen mooi bij de vissen. Een kreeft weet je aan het praten te krijgen en je zult je bij een kreeft veilig voelen om je diepste gevoelens te delen. Een stier hecht net zoals de vissen aan een standvastige en langdurige relatie en zullen hier alles aan doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *