Tijdloze damestassen die iedere vrouw in haar kast moet hebben

Met een tas kun je een mooi statement maken, maar er zijn altijd een aantal tassen die iedereen eigenlijk moet hebben, ongeacht de modegrillen die er op dat moment heersen. In dit artikel delen we drie tijdloze damestassen die je voor altijd in je kast zou moeten hebben!

Professionele werktas

Een werktas kan veel vormen aannemen, denk bijvoorbeeld maar aan een handtas, gestructureerde shopper of een rugzak. Het belangrijkste bij een werktas is wel dat de tas er zo neutraal mogelijk uit moet zien, want je zult hem iedere (werk)dag moeten gebruiken en daarom is het jammer als je er snel uitgekeken op raakt. Bij een werktas is het dus beter om niet de allerlaatste modetrends te volgen, maar voor klassieke basic damestassen te gaan in kleuren als zwart, taupe en bruin.

Casual tas

Op dagen dat je niet naar je werk hoeft, is het handig om een tas te hebben die je snel vol kunt stoppen met je essentiële spullen en overal mee naartoe kan nemen en overal bij past. Een nonchalante tas die er niet al te formeel of uitbundig uitziet dus. Een leren shopper die een beetje slouchy is is hier bijvoorbeeld perfect voor, want deze kun je helemaal volproppen en is makkelijk te dragen. Of ga juist voor een klein schoudertasje als je niet al te veel spullen bij je wilt hebben. Eigenlijk kun je dus het beste een grote (shopper) en een kleine (schoudertasje) casual tas in je kast hebben liggen, want dan ben je op alles voorbereid!

Elegante clutch

Bijna iedere vrouw heeft om de zoveel tijd een bruiloft, diner of een andere gelegenheid waarop zij goed gekleed moet komen opdagen. Daar hoort vaak een mooie avondtas of clutch bij! Aangezien je een clutch vaak bij een gelegenheid draagt met een feestelijk tintje, is het nu de uitgelezen kans om ook een feestelijke clutch te kiezen. Kies dus bijvoorbeeld voor een opvallend kleurtje of een bijzondere vorm, zoals een box bag of een circle bag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *