Verwen jezelf met een ontspannende gezichtsbehandeling

Wil jij een gezonde, jonge en strakke huid? Of lijkt het je gewoon lekker om jezelf eens te verwennen met een ontspannende en verfrissende gezichtsbehandeling te krijgen. Een nieuwe behandeling voor je gezichtshuid, genaamd ‘microdermabrasie’, wordt steeds populairder om je gezichtshuid te verzorgen.

Wat is microdermabrasie?

Bij een microdermabrasie-behandeling wordt je gezichtshuid eerst gereinigd. Vervolgens wordt met behulp van een klein zuigapparaatje het bovenste laagje van je gezichtshuid verwijderd. Het klinkt oncomfortabel, maar wordt juist als buitengewoon prettig ervaren d door mensen. Het wordt namelijk op een reinigende en gezonde manier gedaan. De oneffenheden in je huid worden zo verwijderd, evenals de dode huidcellen. Je huid ziet er hierna wat roze uit. Maar dat hoort dus gewoon zo. Tenslotte worden er verschillende middelen op je huid gesmeerd die de groei van een jonge, gezonde huid stimuleren.  Deze middelen worden zelfs aangepast op jouw huidtype. Na een paar dagen is de huid van je gezicht weer als nieuw, en is deze door de speciale behandeling vaak gladder en meer effen dan daarvoor. Ook kleine rimpelingen kunnen zo zelfs verdwijnen.

Een behandeling voor jou?

Microdermabrasie is zeker iets voor jouw als je graag een gladdere / jongere huid wilt. Daarnaast is het ook iets voor iedereen die wel zin heeft in een lekkere en luxe gezichtsbehandeling. Als je kleine rimpelingen of kleine pigmentvlekken hebt kan deze behandeling ook goed helpen, en deze dingen soms wegwerken. Echter, als je echt veel/grote pigmentvlekken hebt wordt microdermabrasie niet aangeraden.

Het is ook ideaal te combineren met een wellness arrangement. Bij Thermen wordt de behandeling ook aan geboden, samen met talloze andere luxe en ontspannende behandelingen. Een wellness arrangement is ideaal als je niet te ver van huis een heerlijke en zeer ontspannende break wil hebben. Ideaal dus om jezelf een keer mee te verwennen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *