Verzorg jouw lichaam met body lotion

Je lichaam verzorgen is heel belangrijk, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen. Er zijn diverse producten, waarmee je dit kunt doen.  Zo zijn er bodylotions, maar ook hand lotions. Als je deze producten aanbrengt op de huid, voelt het heel glad. Ook laat het een heerlijk geurtje achter. Er zijn verschillende geurtjes, de meest voorkomende zijn kokosnoot, aardbei, limoen en marshmallow. Naast body lotions, zijn er ook body butters. Een body butter is vaak gemaakt van shea butter en dit zorgt voor extra verzorging. Ook wordt een body butter vaak gebruikt bij mensen met een droge huid.

Je lichaam verzorgen met I Love cosmetics

I Love Cosmetics maakt de lekkerste bad-lichaam en beautyproducten. De producten worden met passie gemaakt en dat zie je ook terug. Ze zorgen ervoor dat de huid verfrist wordt en ook laat het een heerlijk geurtje achter. I Love cosmetics staat er bekend om, dat ze altijd nieuwe geurtjes proberen ontwikkelen. Een paar geurtjes van I Love Cosmetics zijn:
•    Cocunut & Cream
•    Vanilla & ice cream
•    Mango & Papaya
•    Juicy Watermelon

Zoals je ziet heeft I Love cosmetics niet veel standaard geurtjes en dat onderscheid hen ook van anderen.  Doordat de producten zo lekker van geur zijn, kun je het niet meer vergeten. De meest bekende producten van I Love Cosmetics zijn: douchegels, hand lotions, bodylotions en butters. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wil je het eerst even uitproberen, kies dan voor een mini variant. Daarnaast zijn de cosmetica producten helemaal niet prijzig en kun je al vanaf €5,99 een body butter bij Dermarolling.nl bestellen.

I Love Cosmetics

Naast bad- en lichaam producten heeft I Love Cosmetics ook een groot assortiment aan make-up producten. Zo hebben ze diverse lipproducten, waaronder crayons. Hiermee kun je een lijntje maken om je lippen. Zo lijkt het alsof je lippen wat voller zijn. Ook hebben ze diverse sets, deze sets zijn leuk om iemand mee te verassen. Natuurlijk kun je deze sets ook aanschaffen voor jezelf, zo heb je er langer plezier aan. De beauty producten zijn onwijs schattig en kleurrijk. Ook kun je er lang gebruik van maken. Ik ben helemaal fan van de producten van I Love Cosmetics, nu jij nog…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *