Voel je zelfverzekerder met corrigerend ondergoed

De meeste vrouwen hebben het wel eens meegemaakt, je staat in de winkel en hebt een super mooi jurkje in je handen. Naast super mooi is hij ook nog eens super strak. Ondanks je al weet hoe dit af gaat lopen wil je toch een gokje wagen. Je trekt het jurkje aan en direct gaan je ogen naar de zichtbare love handles die tevoorschijn komen. Je wil natuurlijk voorkomen dat de aandacht naar dit specifieke lichaamsdeel gaat, dus hoe ga je dit oplossen? Een simpele corrigerende onderbroek kan wonderen doen!

Lichaamsdelen

Er bestaat natuurlijk niet alleen corrigerend ondergoed (ook wel shape wear genoemd) voor je love handles, en dat is wat corrigerend ondergoed zo fijn maakt om mee te werken. Je hebt ondergoed voor verschillende probleemgebieden. Heb je geen love handles, maar wel overtollig vet op bijvoorbeeld je rug? Geen probleem! Je hebt shapewear voor je buik, billen, armen, rug, heupen en benen. Er bestaan niet alleen onderbroeken en hemdjes, maar ook een jurkje of een body. Dit is ideaal als er meerdere lichaamsdelen zijn die voor problemen zorgen en die je dus wil verbergen. De meeste ondergoed komt in neutrale kleuren, voornamelijk huidskleur en zwart. Tegenwoordig wordt er ook ondergoed gemaakt in de kleuren zoals wit, grijs, donkerblauw, et cetera. De huidskleur en zwarte kleur zijn favoriet, omdat deze het minst opvallen onder de kleding.

Voordelen

Vaak als je denkt aan corrigerend ondergoed denk je alleen maar aan het verbergen van een aantal delen van je lichaam die je minder mooi vindt. Dit is echter niet het enige voordeel. Corrigerend ondergoed zorgt er namelijk ook voor dat de billen en de borsten gelift worden. Hierdoor worden ze mooi gevormd. Corrigerend ondergoed zorgt ook voor steun aan de rug, zodat je houding niet aangetast wordt. Het stof ademt goed en het maakt cellulitis onzichtbaar. Corrigerend ondergoed zorgt er natuurlijk ook voor dat je op bepaalde gebieden slanker oogt, vooral het gebied rondom de buik oogt platter en je krijgt een slanke taille.

Let er alleen wel op dat je ondergoed niet te strak zit. Het hoort strak te zitten, maar je moet oppassen dat het niet te strak zit. Als dit het geval is dan veranderen alle voordelen juist in nadelen. Als het ondergoed te strak zit wordt je vet namelijk naar andere plekken van je lichaam geduwd, waardoor het daar juist zichtbaar wordt. Corrigerend ondergoed moet te allen tijde comfortabel zitten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *